Επιτυχημένη συνδιοργάνωση του πρώτου ελληνικού Living Lab από το Smart Agro Hub στο πλαίσιο του έργου Excel4Med

Το Smart Agro Hub με μεγάλη χαρά συμμετείχε και συνδιοργάνωσε το πρώτο ελληνικό Living Lab στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου Excel4Med το οποίο έλαβε χώρα στις 04
Ιουλίου 2023, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 
Το Smart Agro Hub, με το ρόλο του υπευθύνου Επικοινωνίας και Διάδοσης των αποτελεσμάτων του έργου Excel4Med, συντόνισε την διοργάνωση του εργαστηρίου το οποίο συγκέντρωσε έναν εντυπωσιακό αριθμό επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων καθώς επίσης και καταναλωτές. Πιο συγκεκριμένα, στο Living Lab συμμετείχαν παραγωγοί, ερευνητές, στελέχη εταιριών από σημαντικές εταιρίες αγροδιατροφής και επεξεργασίας φρούτων αλλά και καταναλωτές.
 Στα πλαίσια των παρουσιάσεων του εργαστηρίου η Αντιγολένα Φωλίνα,  Project Manager του Smart Agro Hub παρουσίασε βασικές πληροφορίες για το τι ακριβώς είναι ένα Living Lab και τι αποτελέσματα περιμένουμε από αυτό.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τους  partners του έργου για την συνεισφορά τους στην επιτυχία του εργαστηρίου και αναμένουμε το επόμενο Living Lab που θα διεξαχθεί τους επόμενους μήνες σαν συνέχεια του προηγούμενου.

Facebook
Twitter
LinkedIn