Το SmartAgroHub συμμετείχε δυναμικά στην 29η έκθεση Agrotica

Η 29η Agrotica πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 20 έως και τις 23 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της πόλης αποτελώντας για ακόµη µία χρονιά, το κομβικό σηµείο συνάντησης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία. Με πλήθος επίκαιρων και στοχευμένων εκδηλώσεων και με  εντυπωσιακό αριθμό φιλοξενούμενων, η φετινή Agrotica  αποτύπωσε με τον πιο αξιόπιστο τρόπο, τον παλμό της αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης στη χώρα.

Στο πλαίσιο της παρουσίας μας, συνδιοργανώνουμε με το EIT Food τους ID-GC και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ημερίδα με θέμα: «Βιωσιμότητα & Καινοτομία στη Σύγχρονη Αγροδιατροφική Αλυσίδα: Δράσεις για το Μέλλον»

Ο Θωμάς Μπαρτζάνας, Προέδρος του Smart Agro Hub απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ ο Φώτης Χατζηπαπαδόπουλος, Δ/νων Σύμβουλος του Smart Agro Hub, ήταν βασικός ομιλητής στην παρουσίαση με θέμα «Ο δρόμος της αειφορικής αγροδιατροφικής αλυσίδας είναι ψηφιακός».

Θωμάς Μπαρτζάνας, Προέδρος του 𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁 𝗔𝗴𝗿𝗼 𝗛𝘂𝗯 𝗔.𝗘

Φώτης Χατζηπαπαδόπουλος, Δ/νων Σύμβουλος του 𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁 𝗔𝗴𝗿𝗼 𝗛𝘂𝗯 𝗔.𝗘

Η Έλενα Κούκουνα, Sustainability Expert, SmartAgroHub Α.Ε., ήταν βασική ομιλήτρια σε παρουσίαση με θέμα «Life Cycle Assessment – Εργαλείο Ανάπτυξης», στο πλαίσιο της φετινής 29ης έκθεσης Agrotica Expo.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Υποβολή απάντησης